Személyre szabott, egyéni igényeidhez összeállított foglalkozás, ahol az oktató maximális figyelemmel tud Veled foglalkozni

Egyéni jógaóra

Egyéni jógaóra

Ha olyan jellegű egészségügyi problémád van, ami külön foglalkozást igényel, vagy az időbeosztásod miatt nem tudsz csatlakozni a csoportos gyakorláshoz, akkor az egyéni jógaóra kitűnő választás számodra.

A magánóra keretében lehetőséged van teljesen személyre szabott, egyéni igényeidhez és szintedhez összeállított foglalkozáson részt venni, ahol az oktató maximális figyelemmel tud Veled foglalkozni.

Minden első alkalmat egy személyes konzultáció előz meg, ahol felmérjük, hogy milyen fizikia és egészségi állapotban vagy.
Átbeszéljük az egyéni célokat a fizikai állapotodhoz igazítva. A gyakorlatsorokat személyes fejlődésed érdekében állítjuk össze, egészségügyi problémák esetén terápiás céllal.

Szeretettel várunk, ha szereted a bensőséges hangulatú foglalkozásokat és szeretnél egyénileg, a saját tempódban fejlődni.

Időpont egyeztetéssel és további információval kapcsolatban itt tudsz érdeklődni:

Vargáné Bende Erika 

info@anandastudio.hu

+36 30 44 88 365

Kovács-Dandi Csilla   

csilla@anandastudio.hu

+36 30 44 51 059

Erdős Viktória

viki@anandastudio.hu

+36 70 37 92 588

 

Az óra 60 perces, díja: 4.500 Ft

 

 

 

Szeretettel várunk, ha szereted a bensőséges hangulatú foglalkozásokat és szeretnél egyénileg, a saját tempódban fejlődni

Egyéni jógaóra