A jóga egy olyan utazás,amely során önmagad fedezheted fel…

Bemutatkozás

Ananda Jógastúdió

Stúdiónk Kecskemét szívében, a Hoffmann János u. 4. szám alatt található, jól megközelíthető, de mégis csendes helyen.  Egy kis sziget, ahol nemcsak lelkileg, de fizikailag is feltöltődhetsz.

Fontosnak tartjuk a minőségi oktatást, ezért arra törekszünk, hogy vendégeink a lehető legjobb testi, lelki és vizuális élményben részesüljenek nálunk.
Mindezt a gyönyörű, hangulatos környezet, a nyugodt, kellemes légkör, személyes odafigyelés, és természetesen magasan képzett, gyakorlott jógaoktatók biztosítják a vendégek számára.

A stúdióban az oktatás jógakellékekkel igényesen felszerelt termekben folyik, mely lehetőséget biztosít terápiás hatású jógagyakorlatok végzésére is. Minden kelléket (jógaszőnyeg, pokróc, heveder, blokk, tégla stb.) biztosítunk.

A stúdió honlapján megtalálható az órák részletes bemutatása, így mindenki megtalálhatja a számára éppen megfelelő gyakorlási stílust.

Szeretettel várjuk a jóga iránt érdeklődő kezdőket, és haladókat, csoportos és egyéni órákat kedvelőket, illetve a gerincproblémával együtt élő érdeklődőket is.

A jóga egy olyan utazás,amely során önmagad fedezheted fel…

Bemutatkozás