A várandósság alatt nem csak a kismamák testével, de lelkével is fontos foglalkoznunk.

Kismama jóga

Kismama jóga

 

Dúlaként és kismama jóga oktatóként azt gondolom, hogy a várandósság alatt nem csak a kismamák testével, de lelkével is fontos foglalkoznunk. Sőt, talán a lélekápolás ebben a csodás, ám érzékeny időben még nagyobb szerepet kell, hogy kapjon. Mert ha a kismama jól van, akkor a baba is jól van és minden kerek, egész és kiegyensúlyozott.
Egy női kör mindig annyi energiával rendelkezik, amiből Te is magabiztosságot, megerősítést, hitet és végtelen szeretetet kaphatsz.

Éppen ettől több a kismama jóga a kismama tornától vagy a terhes tornától. A jóga módosított gyakorlatai segítenek a derékfájás, hátfájás megszüntetésében, kellemesen átmozgatják az egész testet.

A vajúdó pozíciók és légzőgyakorlatok gyakorlása segít azokat tudatosítani, hogy a nagy napon minél több lehetőségünk legyen a fájdalom enyhítésére, megélésére.
Megtanulod lecsendesíteni az elméd, hogy a szülés napján nyugodtan, tudatosan és boldogan tudd átélni magad és a kisbabád életét is meghatározó eseményt, a szülést-születést! Mert ettől kezdve a szíved a saját testeden kívül is dobogni fog.

Szeretettel várlak a várandósság 14. hetétől, hogy ezt együtt megtapasztaljuk.

 

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!!!

Bejelentkezés:

Kovács-Dandi Csilla

csilla@anandastudio.hu

+36 30 44 51 059

Vélemények a kismama jógáról

  • “A kismama jóga testileg és lelkileg is segített felkészülni a szülésre. Az alkalmak mindig jó hangulatban teltek, még ha rossz kedvű voltam, akkor is felüdülve hagytam el a termet. Az itt tanult vajúdási pozíciók és légzés gyakorlatok a vajúdást nekem nagyon megkönnyítették. Mindenkinek ajánlom! És köszönöm Csilla!” Linda (14-38.hétig)

  • “Szia! Őszinte leszek és hosszú! Szóval: Ha ezelőtt valaki azt mondta volna nekem h én jógázni fogok azt biztos kiröhögöm! Mégis amikor a kismamáknak javasolt mozgásformák között gondolkodtam, újra és újra ott kötöttem ki: Én kismama jógára szeretnék menni. Aztán eljött az első alkalom nálad, és olyan nehéz volt hogy eszembe jutott, lehet ez nem az én “sportom”! Egész végig küzdöttem hogy ne nevessek fel hangosan, hiszen nem vagyok egy befelé figyelő típus, a jógának meg ez az egyik alapja. Na hát én csak arra tudtam gondolni milyen idiótán nézhezek ki, ahogy próbálok ellazulni…és nagyjából ezzel vége is lett. Persze nem adtam fel és nagyon jól tettem. Ez volt az egyik amit megtanultam a kismama jógán és nagyon hasznos volt a szülésnél: Ellazulni, figyelni, koncentrálni! Ami még nekem hasznos volt, a fájdalomtűrésre kialakított mozdulatsorok felidézése…hogy könnyen át lehet siklani a “borzalmak” felett, ha nem küzdeni akarok a fájdalom ellen hanem együttműködni azzal! Ezen felül pedig nem másért, mint a társaságért is jó a kismamajóga! Minden alaklommal remek volt a hangulat, imádtam a hely légkörét, hogy olyan emberek vesznek körül akik szintén szeretnének egy kis pluszt adni maguknak és a babájuknak! Jah és a táncikálás az pont illett a humorérzékemhez! Köszönöm neked a lehetőséget hogy Közelebb kerülhettem a jógához! 8.án találkozunk: Puszi, Zsófi

 

  • “Én imádtam járni!Mindig jó hangulat volt!Jókat beszélgettünk! Nálam minden kedden világbéke volt!” Dóra

  • “Én ugye csak 3 alkalommal tudtam elmenni szülés előtt (előbb is indithattad volna a tanfolyamot smile), de én is mindig feltöltődve távoztam. Az volt a béke és nyugalom szigete.” Vivien
Egy női kör mindig annyi energiával rendelkezik, amiből Te is magabiztosságot, megerősítést, hitet és végtelen szeretetet kaphatsz.

Kismama jóga