A jógaoktatás számomra egy „szerelem állás”
 

Kovács-Dandi Csilla

… kismama jóga oktató, dúla vagyok. Kecskeméten élek férjemmel és 2 gyermekünkkel. Fontos feladatnak érzem az életemben a várandósok támogatását, ezért lelkesen képzem magam minden szüléssel, várandóssággal kapcsolatos témában, főleg a dúlai segítségnyújtás, érzelmi támogatás, amit nagyon szeretek. Kislányomat én is dúlai kísérettel szültem és megerősítette bennem, hogy a dúla létjogosultsága (az édesapa mellett és nem helyett!) a szülőszobán nem kérdés. Nekem nagyon sokat segített. Hiszem, hogy a megfelelő kíséret és felkészülés nagyon sokat számít, ezért hoztam létre a Boldog babavárás – pozitív szülés tanfolyamot, ami a kismama jóga mellett segít a páros ráhangolódásban is.

Első gyermekemet (kislány) kórházban, a másodikat (kisfiú) már az otthonunkban szültem. Hatalmas élmény és tapasztalás volt! A szülés csodája mellett megéltünk veszteséget is. Saját élményeim, tapasztalataim segítenek abban, hogy megfelelő támasz lehessek.

Kísértem dúlaként szüléseket is és remélem, hogy az útnak még nincs vége. Különleges kiváltság, adrenalin, töltekezés ott lenni, amikor egy új élet születik.

Elérhetőségeim:

Kovács-Dandi Csilla

csilla@anandastudio.hu

+36 30 44 51 059

Bátorítalak, hogy próbáld ki a jógát, legyen az bármilyen típusú, és meglátod, sokkal kiegyensúlyozottabban tudsz majd élni

Kovács-Dandi Csilla