Óratípusok

Aviva-módszer

Az Aviva-módszer egy egyszerű és hatékony gyógy-és hormonális hatású gimnasztikai torna, mely a testi és lelki egészség fenntartásáért felel. Fedezd fel a WHO által is elismert torna 18 gyakorlatát, amely segít a hormonális egyensúly fenntartásában és a női problémák természetes úton történő kezelésében. Tarts velünk az egészséges hormonrendszerhez vezető úton!

Aviva torna az egészséges hormonrendszerért

Az Aviva-módszer egy finom tánc a test és lélek harmóniájáért. A gyógyító gyakorlatsorok nem csupán a hormonális egyensúly fenntartását segítik, de egy tanulságos önismereti utazást is kínálnak, amelyen mindenkinek érdemes elindulnia.

Ananda módra

Mi az az Aviva-módszer?

Természetes módszer a hormonháztartás, a menstruációs ciklus, a termékenység támogatására.
Egy speciális gyógy- és hormonális hatású, teljes testet átmozgató gyakorlatsor, mely a női egészség megőrzésére, helyreállítására, illetve a hormonegyensúly megteremtésére lett kifejlesztve.
Nagyon könnyen megtanulható és elvégezhető bárkinek, aki nyitott és érdeklődő a természetes, szelíd módszerek iránt.
A torna segít fájdalommentessé tenni a menstruációt, segíthet ciszták, miómák, pajzsmirigy-rendellenességek, PCO, petevezeték-elzáródás esetén. Segítségével rendeződik a hormonszint, növekszik a fogamzókészség, orvosolható az esetleges ovulációhiány fennállása.

Az Aviva-módszer segítséget nyújt a testi és lelki öngondoskodás javításában

Az Aviva-módszer könnyen és gyorsan elsajátítható egy négyórás kiscsoportos foglalkozás keretében.

Az óra során 18 különleges gyakorlatot tanulnak meg a résztvevők, amelyek elsősorban a genitális zóna izmait célozzák, elősegítve ezzel a hormonális egyensúly helyreállítását és számos női egészségügyi probléma, mint például a rendszertelen ciklus, PMS, vagy a hormonális eredetű súlyproblémák kezelését.

Az órákon nemcsak a gyakorlatokra helyeződik a hangsúly, hanem a női problémák mögött meghúzódó hormonális és egyéb okok megértésére is.

Az oktatók közérthetően magyarázzák el, hogyan érhető el tartós gyógyulás a problémák valódi okainak felismerésével és kezelésével, ösztönözve ezzel a résztvevőket a saját egészségük iránti felelősségvállalásra.

Az órák csoportos formában zajlanak, maximális létszámmal 12 fő részvételével, így biztosítva a személyre szabott figyelmet és a közösségi élményt.
Az Aviva-módszer segítség lehet, ha természetes úton szeretnénk magunkat rendbe tenni.
Az Aviva-módszer egy 18 gyakorlatból álló mozdulatsor, mellyel elsősorban a genitális zóna izmait dolgoztatjuk. Testmozgással sok baj orvosolható, illetve a gyakorlással el tudjuk indítani testünk regenerálódását, gyógyulását.

A 4 órás tanfolyamon megtanítom az Aviva torna 18 gyakorlatát, közérthetően beszélünk a női problémák mögött húzódó hormonális és egyéb okokról, valamint a megoldás természetes lehetőségeiről.

Elmondom, hogy a tünetek elnyomása helyett hogyan lehet tartós gyógyulást elérni a probléma felismerésével, és a valódi okok megszüntetésével.

Aviva-módszer

Vargáné Bende Erika

Aviva torna,

amit minden nőnek ismernie kellene!

Természetes módszer a hormonháztartás, a menstruációs ciklus, a termékenység támogatására.

 

Várlak szeretettel!

Kezdőknek és haladóknak is

4x60 perc

A hivatalos Aviva-módszer oktatókat megtalálod Aviva módszer oktatók Tóth Lívia honlapján.

Tedd meg az első lépést, és én tovább segítelek!
Következő Aviva-módszer időpont:
 • április 20. szombat 9-13-ig
 • május 25. szombat 9-13-ig
 • június 29. szombat 9-13-ig

Kérdésed van?

Örülök, ha felmerültek benned kérdések! Keress engem bizalommal és legjobb tudásom szerint igyekszem majd megválaszolni azokat.

Tégy próbát az Aviva-módszerrel!

Jelentkezz be hozzám!

Természetes módszer a hormonháztartás, a menstruációs ciklus, a termékenység támogatására.
Vargáné Bende Erika - Jógaoktató
Következő Aviva-módszer időpont:
 • március 2. szombat 9-13-ig
Jelentkezés

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!

Először jönnél hozzánk? :)

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!
 • Ha első alkalommal jössz hozzánk, kérünk, érkezz 20 perccel korábban, hogy az átöltözés mellett maradjon idő egy rövid, gyors regisztrációra is.
 • Az órák pontosan kezdődnek. Érkezz időben, mert nincs recepció, így az óra kezdése után a későket nem áll módunkban beengedni.
 • Kérjük, kapcsold ki, vagy halkítsd le a mobilod!
 • Maradj az óra végén a relaxációra, ne rohanj el. Ha már eljöttél, szánj időt magadra.
 • A gyakorláshoz szükséges eszközöket (jógamatrac, pléd, segédeszközök) biztosítjuk! Ha mégis szeretnél saját eszközeiddel gyakorolni, hozd magaddal bátran!
 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha a legjobb a jógához. A jóga mezítlábas műfaj, edzőcipőre nem lesz szükséged.
 • Gyakorolj üres gyomorral! De legalább 2-3 órával az órakezdés előtt már ne egyél! Az órák előtt 10-15 perccel már vizet se fogyassz.
 • A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól, stb. függetlenül! Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van.
 • Kérjük, vigyázz a rendre, a tisztaságra.
 • A stúdióban egyszerre több órát tartanak. Ügyelj rá, hogy a közös helységekben se beszélj hangosan – ne zavarj másokat gyakorlás közben!