Óratípusok

Kismama Jóga

Egy női kör, ami annyi energiával rendelkezik, amiből Te is magabiztosságot, megerősítést, hitet és végtelen szeretetet kaphatsz. A kismama jógaórák a testi és lelki jóléted szolgálják a várandósság alatt, segítve a derékfájás enyhítését és a szülésre való felkészülést.

A lelkedet is ápoló kismama jóga

Egy örömteli kaland, ahol közösen, szeretettel telve készülünk fel az új élet érkezésére.

Ananda módra

Mi az a kismama jóga?

A kismama jóga során a várandós anyukák fizikai és érzelmi jóléte helyezkedik a középpontba. Fontos, hogy a lélekápolás ebben a csodás, ám érzékeny időszakban nagyobb figyelmet kaphasson, hiszen ha a kismama jól van, akkor a baba is jól van.  Minden kerek, egész és kiegyensúlyozott. 

Az órák módosított gyakorlatokat tartalmaznak, amelyek segítik a derék- és hátfájás enyhítését, valamint az egész test kellemes átmozgatását. Olyan vajúdó pozíciókat és légzőgyakorlatokat is gyakorolhatsz, amelyek segítenek felkészíteni a szülésre, hogy tudatosan és kiegyensúlyozottan élhesd át életed ezen meghatározó eseményét. A cél, hogy egy biztonságos és támogató közegben tapasztalhasd meg a várandósság csodáját.

A kismama jóga sokkal több, mint terhes torna

A kismama jóga a várandós anyukák számára különleges lehetőséget kínál, amely többet nyújt, mint a hagyományos kismama vagy terhes torna.

A szülésre felkészítő módosított jóga- és légzőgyakorlatok mellett megtanulhatod lecsendesíteni az elméd, hogy a szülés napján nyugodtan, tudatosan és boldogan tudd átélni magad és a kisbabád életét is meghatározó eseményt, a szülést-születést! Mert ettől kezdve a szíved a saját testeden kívül is dobogni fog. 🙂

Szeretettel várlak a várandósság 14. hetétől, hogy ezt együtt megtapasztaljuk!

Nemcsak a testeddel, hanem a lelkeddel is foglalkozunk!

A várandósság egy csodás és érzékeny időszak, amikor a kismamák testi és lelki jóléte egyaránt fontos. A kismama jóga a tested megerősítése mellett lehetőséget kínál a lelked ápolására is. 

Egy támogató belső kör az önmagadba vetett hited megerősítéséért! 

Kismama jógaóráink

Kovács-Dandi Csilla

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok valóságából és egy cseppnyi varázslatot vinni a mindennapjaidba, akkor itt a helyed!

Várlak szeretettel!

Kezdőknek

60 perc

Kérdésed van?

Örülök, ha felmerültek benned kérdések! Keress engem bizalommal és legjobb tudásom szerint igyekszem majd megválaszolni azokat.

Készüljünk együtt a szülésre!

Jelentkezz be hozzám!

Az összhang, erő, és béke forrása a várandósság alatt. Csatlakozz hozzánk, és készüljünk fel együtt testileg és lelkileg is az anyaságra!

Jelentkezés

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!

Először jönnél hozzánk? :)

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!
  • Ha első alkalommal jössz hozzánk, kérünk, érkezz 20 perccel korábban, hogy az átöltözés mellett maradjon idő egy rövid, gyors regisztrációra is.
  • Az órák pontosan kezdődnek. Érkezz időben, mert nincs recepció, így az óra kezdése után a későket nem áll módunkban beengedni.
  • Kérjük, kapcsold ki, vagy halkítsd le a mobilod!
  • Maradj az óra végén a relaxációra, ne rohanj el. Ha már eljöttél, szánj időt magadra.
  • A gyakorláshoz szükséges eszközöket (jógamatrac, pléd, segédeszközök) biztosítjuk! Ha mégis szeretnél saját eszközeiddel gyakorolni, hozd magaddal bátran!
  • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha a legjobb a jógához. A jóga mezítlábas műfaj, edzőcipőre nem lesz szükséged.
  • Gyakorolj üres gyomorral! De legalább 2-3 órával az órakezdés előtt már ne egyél! Az órák előtt 10-15 perccel már vizet se fogyassz.
  • A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól, stb. függetlenül! Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van.
  • Kérjük, vigyázz a rendre, a tisztaságra.
  • A stúdióban egyszerre több órát tartanak. Ügyelj rá, hogy a közös helységekben se beszélj hangosan – ne zavarj másokat gyakorlás közben!