Óratípusok

Egyéni jógaóra

Itt Te vagy a középpontban! A személyre szabott, sokszor terápiás céllal összeállított jógaóráinkon az oktató maximális figyelmet irányít Rád és egyéni igényeidre.

Ilyen az egyéni jóga

Az egyéni oktatás lehetőséget nyújt a személyre szabott gyakorlatok elvégzésére és a mélyebb önismereti folyamatok kibontakoztatására. Minden óra egyszerre foglalja magában a felfedezés és feltöltődés lehetőségét a jóga iránt érdeklődők számára.

Ananda módra

Mi az az egyéni jóga?

Ha külön foglalkozást igénylő egészségügyi problémád van, esetleg az időbeosztásod miatt nem tudsz csatlakozni a csoportos foglalkozásokhoz, akkor az egyéni jógaóra kitűnő választás számodra.

Minden első alkalmat egy személyes konzultáció előz meg, ahol az oktató felméri a fizikai és egészségügyi állapotod, és együtt átbeszélitek az egyéni céljaidat, amelyeket az igényeidhez igazítunk. Az egyéni órák bensőséges hangulatban zajlanak, lehetővé téve a számodra, hogy saját tempódban fejlődhess. 

Maximális figyelem és folyamatos fejlődés a Te igényeid szerint

Az óra alkalmanként 60 perc hosszú, és lehetőséget nyújt a teljesen személyre szabott, egyéni szintednek megfelelő gyakorlatok elvégzésére.

A személyes konzultáció kötelező első lépés, amely a számodra legmegfelelőbb jógagyakorlatok összeállításában segít. 

Az egyéni jógaórák a bensőséges hangulatú foglalkozások kedvelőinek ideális lehetőséget kínálnak a saját tempójukban történő fejlődésre és a testi-lelki egyensúly megteremtésére.

Jógázz a saját tempódban!

Az egyénre szabott órák célja az, hogy a szükségleteid maximális figyelembevételével támogassuk a testi és mentális egyensúlyod a gyakorlatsorok segítségével. 

Lehetőséget nyújtunk a testeddel való mélyebb kapcsolat kialakítására és a lelki egészséged javítására.

Egyéni jógaóráink

Vargáné Bende Erika

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok valóságából és egy cseppnyi varázslatot vinni a mindennapjaidba, akkor itt a helyed!

Várlak szeretettel!

Kezdőknek és haladóknak is

60 perc

Kérdésed van?

Örülök, ha felmerültek benned kérdések! Keress engem bizalommal és legjobb tudásom szerint igyekszem majd megválaszolni azokat.

Itt Te vagy az első helyen!

Jelentkezz be hozzám!

Ez a 60 perc csak Rólad szól! A maximálisan Rád irányuló figyelem és személyre szabott óraterv segít abban, hogy testileg és lelkileg is feltöltődj, és magabiztosabban nézz szembe mindennapok kihívásaival.

Vargáné Bende Erika - Jógaoktató
Jelentkezés

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!

Először jönnél hozzánk? :)

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!
  • Ha első alkalommal jössz hozzánk, kérünk, érkezz 20 perccel korábban, hogy az átöltözés mellett maradjon idő egy rövid, gyors regisztrációra is.
  • Az órák pontosan kezdődnek. Érkezz időben, mert nincs recepció, így az óra kezdése után a későket nem áll módunkban beengedni.
  • Kérjük, kapcsold ki, vagy halkítsd le a mobilod!
  • Maradj az óra végén a relaxációra, ne rohanj el. Ha már eljöttél, szánj időt magadra.
  • A gyakorláshoz szükséges eszközöket (jógamatrac, pléd, segédeszközök) biztosítjuk! Ha mégis szeretnél saját eszközeiddel gyakorolni, hozd magaddal bátran!
  • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha a legjobb a jógához. A jóga mezítlábas műfaj, edzőcipőre nem lesz szükséged.
  • Gyakorolj üres gyomorral! De legalább 2-3 órával az órakezdés előtt már ne egyél! Az órák előtt 10-15 perccel már vizet se fogyassz.
  • A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól, stb. függetlenül! Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van.
  • Kérjük, vigyázz a rendre, a tisztaságra.
  • A stúdióban egyszerre több órát tartanak. Ügyelj rá, hogy a közös helységekben se beszélj hangosan – ne zavarj másokat gyakorlás közben!