Óratípusok

Gerincjóga Flow

Az erő, a rugalmasság és az állandó változás jógája! Egy olyan dinamikus jógairányzat, ahol a saját légzésünk alapján, finom és légies mozdulatokkal dolgozunk. Minden mozdulat és ászana légzésszinkronban történik.

Ez mind a Gerincjóga Flow

A test és lélek művészete, ahol a légzés ritmusára komponált mozdulatok és ászanák alkotnak egy folytonosan változó, lendületes táncot.

Ananda módra

Mi az a gerincjóga flow?

A gerincjóga flow során a dinamikus gyakorlatok folyamatos sorozatokba rendezve követik egymást a légzés ritmusára, az ászanákat pedig csak néhány lélegzetvételig tartjuk meg. A sorozatok nem állandóak, hanem tudatosan átgondolt, precíz, pontos mozdulatok, melyeket egy bizonyos témára, testrészre, energiaközpontra építünk fel, felkészítve a testet a nehezebb ászanákra is. 

Fő jellegzetessége a kreativitás, szabadon áramlás. A napüdvözletek és variációik szerves részét képezik egy jól felépített vinyasa flow órának, ugyanúgy, mint az álló sorozatok, harcos pózok, egyensúlyozó ászanák, hajlítások, fordított pózok és azok variációi.

A flow olyan, mint egy tánc a légzésünk ritmusára

Az óra során a saját légzésed ritmusára fokozatosan átmozgatjuk a testedet finom mozdulatok és ászanák segítségével.

Ha lendületre és dinamikára vágysz, szeretnéd karbantartani a gerinced, és energiával feltöltekezve erősíteni és nyújtani a főbb izomcsoportjaidat, akkor ez a mozgásforma tökéletes lesz a számodra.

A rendszeres gyakorlás rendkívül gyors ütemben fejleszt. Hatékony nyújtási technikával rendelkezik, ezáltal arányos, szépen kidolgozott izomzatot, és lágy hajlékonyságot ad.

Érezd a flow-t!

Tudjuk, hogy a megfelelő légzési technikák alkalmazása hozzájárul a jóga gyakorlatok mélyebb megértéséhez és hatékonyabb végrehajtásához.

A gerincjóga flow során a légzésed kerül a középpontba, a vele szinkronban elvégzett, tudatosan felépített gyakorlatok pedig egyszerre készítik fel a a tested a nehezebb ászanákra, és töltenek fel energiával. 

Gerincjóga Flow óráink

Vargáné Bende Erika

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok valóságából és egy cseppnyi varázslatot vinni a mindennapjaidba, akkor itt a helyed!

Várlak szeretettel!

Kezdőknek és haladóknak is

90 perc

Kérdésed van?

Örülök, ha felmerültek benned kérdések! Keress engem bizalommal és legjobb tudásom szerint igyekszem majd megválaszolni azokat.

Táncolj a légzésed ritmusára!

Jelentkezz be hozzám!

Gyere, és tapasztald meg a kreativitás és szabad áramlás varázsát, miközben erősödsz, rugalmasabbá válsz, és egy olyan közösség részévé válhatsz, ahol a nevetés és a kikapcsolódás a két leggyakoribb vendég!

Vargáné Bende Erika - Jógaoktató
Jelentkezés

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!

Először jönnél hozzánk? :)

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!
  • Ha első alkalommal jössz hozzánk, kérünk, érkezz 20 perccel korábban, hogy az átöltözés mellett maradjon idő egy rövid, gyors regisztrációra is.
  • Az órák pontosan kezdődnek. Érkezz időben, mert nincs recepció, így az óra kezdése után a későket nem áll módunkban beengedni.
  • Kérjük, kapcsold ki, vagy halkítsd le a mobilod!
  • Maradj az óra végén a relaxációra, ne rohanj el. Ha már eljöttél, szánj időt magadra.
  • A gyakorláshoz szükséges eszközöket (jógamatrac, pléd, segédeszközök) biztosítjuk! Ha mégis szeretnél saját eszközeiddel gyakorolni, hozd magaddal bátran!
  • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha a legjobb a jógához. A jóga mezítlábas műfaj, edzőcipőre nem lesz szükséged.
  • Gyakorolj üres gyomorral! De legalább 2-3 órával az órakezdés előtt már ne egyél! Az órák előtt 10-15 perccel már vizet se fogyassz.
  • A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól, stb. függetlenül! Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van.
  • Kérjük, vigyázz a rendre, a tisztaságra.
  • A stúdióban egyszerre több órát tartanak. Ügyelj rá, hogy a közös helységekben se beszélj hangosan – ne zavarj másokat gyakorlás közben!