Óratípusok

Női Jóga

Fedezd fel a Női Jógát, ahol minden gyakorlat a női egészségre és lélek egyensúlyára fókuszál. Lépj be egy olyan gyakorlásba, ami segít megerősíteni a belső harmóniádat és támogatja a nőiesség minden aspektusát – egy olyan térben, ahol a nők egymás támogatása mellett lazíthatnak és töltekezhetnek.

Ez mind, a női jóga

A női jóga az intuíció táncára hív, ahol a test és lélek harmóniája öleli körül a változó holdciklusok ritmusát. Ez egy szentély, ahol a nőiségünk minden rezdülése áldás és erőforrás.

Ananda módra

Mi az a női jóga?

Mi nők különböző célokkal kezdünk el jógázni. Van aki a stresszt akarja levezetni, van aki a gerincét védené, van aki izmosabb,hajlékonyabb, karcsúbb szeretne lenni. Sokan azért, mert a nőiségükkel vannak gondjaik, van aki hormonzavar vagy párkapcsolati probléma miatt és van aki azért mert a csapból is a jóga jótékony hatása folyik.

A női jóga a hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női egészséget támogató, preventív és terápiás módszer. Nőknek lett megalkotva, egyfajta terápiás jógaként, hiszen nemcsak a fizikai testtel, hanem a lélek anatómiájával is foglalkozik.
Sokkal megengedőbb, lágyabb, mint a klasszikus, eredendően férfias Hatha jóga foglalkozás.

A női jóga nem csupán fizikai gyakorlás, inkább befelé fordulás, magunkra figyelés, áramlás.

90 perc, ami a Te időd, amikor csak Magaddal törődsz, ahol a figyelmünket a nőiségünk felé irányítjuk.
Ahol jobban megismerjük a saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat. 
Ez a másfél óra egy kiegyensúlyozott elegye az egész testet átmozgató jóga gyakorlatoknak, a gátizom tornának és a relaxációnak.
Egy tér, ahol együtt vagyunk, együtt mozgunk, lélegzünk, létezünk.
Az órákon testi szinten átmozgatjuk a medence, csípő területét, erősítjük a gátizmokat, ráhangolódunk a ciklusunkat irányító energiákra, optimalizáljuk a hormonrendszer működését.
Rengeteg olyan gyakorlatot végzünk, melyek segítenek felébreszteni és megfiatalítani a női szerveket. Az egymásba áramló gyakorlatok segítenek megtapasztalni a női energiák áramlását, ellazítják és felfrissítik a testet.
A nőijóga órákon lágyan nőiesen gyakorlunk

A test finom mozgatása, a női területek ringatása, izmok feszítése, lazítása, szépség, nőiesség külső-belső összhangjának a harmonizációja a cél. A test szépen változik, egyre hajlékonyabb, feszesebb, formásabb,mindez erőlködés nélkül. Közben növekszik az energiaszint és a belső harmónia.

Itt semmi nem kötelező és éppen ezért nem jellemző a szigorú javítás. A sokszor férfiasan viselt hétköznapokból kiszakadást jelenthet egy nőijóga órán való részvétel, ahol nőiségünk megélése kerül fókuszba.

Az óra hangulatát fokozza a gyertyák fénye, a halk indiai zene és a füstölő kellemes illata.

Női jógaóráink

Vargáné Bende Erika

Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok valóságából és egy cseppnyi varázslatot vinni a mindennapjaidba, akkor itt a helyed!

Várlak szeretettel!

Kezdőknek és haladóknak is

90 perc

Kérdésed van?

Örülök, ha felmerültek benned kérdések! Keress engem bizalommal és legjobb tudásom szerint igyekszem majd megválaszolni azokat.

Térj vissza a női egyensúlyhoz

Jelentkezz be hozzám!

Fedezd fel a női jóga gyengéd erejét, amely kifejezetten a női test és lélek igényeire szabva segít elérni a testi-érzelmi egyensúlyt és a benső harmóniát. Engedd meg magadnak az ajándékot, hogy a gyakorlatok során összhangba hozd elmédet, testedet és lelkedet, miközben erősíted nőiességedet és kiaknázod rejtett energiáidat

Vargáné Bende Erika - Jógaoktató
Jelentkezés

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!

Először jönnél hozzánk? :)

A jógaórákra való jelentkezést most csak telefonon keresztül tudom fogadni. Kérlek keress bátran a lenti telefonszámon!
  • Ha első alkalommal jössz hozzánk, kérünk, érkezz 20 perccel korábban, hogy az átöltözés mellett maradjon idő egy rövid, gyors regisztrációra is.
  • Az órák pontosan kezdődnek. Érkezz időben, mert nincs recepció, így az óra kezdése után a későket nem áll módunkban beengedni.
  • Kérjük, kapcsold ki, vagy halkítsd le a mobilod!
  • Maradj az óra végén a relaxációra, ne rohanj el. Ha már eljöttél, szánj időt magadra.
  • A gyakorláshoz szükséges eszközöket (jógamatrac, pléd, segédeszközök) biztosítjuk! Ha mégis szeretnél saját eszközeiddel gyakorolni, hozd magaddal bátran!
  • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha a legjobb a jógához. A jóga mezítlábas műfaj, edzőcipőre nem lesz szükséged.
  • Gyakorolj üres gyomorral! De legalább 2-3 órával az órakezdés előtt már ne egyél! Az órák előtt 10-15 perccel már vizet se fogyassz.
  • A jóga mindenkinek szól, kortól, nemtől, testalkattól, stb. függetlenül! Kérünk azonban, hogy tájékoztasd az oktatót, ha bármilyen egészségügyi problémád, mozgásszervi panaszod van.
  • Kérjük, vigyázz a rendre, a tisztaságra.
  • A stúdióban egyszerre több órát tartanak. Ügyelj rá, hogy a közös helységekben se beszélj hangosan – ne zavarj másokat gyakorlás közben!